Trece la versiunea mobilă
În română
По-русски
în Columbus înnorat, slab ploaie, +18 °C
  1. Новости бизнеса

Omnis: Noi prețuri și intervale pentru rovinietă

Echipa aplicației aplicației Omnis informează despre schimbările importante ce afectează sistemul de taxare pentru utilizarea rețelei de autostrăzi și drumuri naționale din România — Rovinieta.

Aceste modificări, care au intrat în vigoare începând cu 11 martie 2024, au fost deja integrate în aplicația Omnis și includ ajustări de prețuri, precum și modificări ale perioadelor pentru care rovinieta poate fi emisă, în funcție de categoria de vehicule. Modificările cheie sunt:

Noi perioade de valabilitate și prețuri: Introducerea opțiunii de rovinietă valabilă pentru o zi la prețul de 2,5 euro pentru toate categoriile de vehicule. A fost, de asemenea, introdusă rovinieta pentru 10 zile la prețul de 3,3 euro, în locul celei de o săptămână. În locul rovinietei de 3 luni, acum este disponibilă rovinieta de 2 luni la prețul de 8,4 euro.

Opțiuni fără modificări: Rovinietele pentru o lună și un an rămân disponibile, fără schimbări de preț. Tarifele pentru rovinieta de un an rămân la 28 de euro pentru autoturisme, 96 de euro pentru vehicule de marfă sub 3,5 tone și 320 de euro pentru vehiculele de transport cu 9-23 de locuri. Cea mai costisitoare rovinietă, de 1.210 euro, este destinată vehiculelor de transport marfă cu masa mai mare de 12 tone. Actualizarea aplicației Omnis: Aplicația a fost actualizată pentru a reflecta noile perioade de valabilitate și prețuri. Deși în prezent rovinieta poate fi achiziționată împreună cu Cartea Verde, se lucrează la dezvoltarea unui produs separat, care va permite achiziționarea rovinietei independent de Cartea Verde.

Din 11 martie 2024, durata de valabilitate a rovinietei a fost extinsă la noi intervale: o zi, 10 zile, o lună, două luni și un an, oferind utilizatorilor mai multă flexibilitate.

Omnis rămâne prima aplicație de asigurări din Moldova care facilitează încheierea rapidă a asigurărilor RCA, Cartea Verde cu rovinietă și Asigurarea de Călătorie, punând un accent deosebit pe comoditate și accesibilitate pentru utilizatorii săi.

www.omnis.md