Vremea

Ashburn


Puţin înnorat
−6°C
0m/s
Ş
758mm cl.mr.
92%
3°Capă

Despre proiect

Site-ul nostru „trăieşte” în Runet mai bine de 10 ani. În această perioadă el a câştigat încrederea a milioane de vizitatori. Mai întâi de toate, acest lucru se datorează faptului că prognoza Gismeteo este una dintre cele mai exacte şi comode. Istoria apariţiei site-ului este strâns legată de istoria lansării companiei “Map Maker”, care este şi proprietarul acestuia. Timp de mai mulţi ani suntem angajaţi în crearea unor sisteme de prelucrare a informaţiilor meteorologice pentru sinopticieni. Potrivit spuselor lui Yuri Yusupov, unul dintre „bătrânii” „Map Maker-ului”:

 „ Primele noastre pronosticuri au fost afişate pentru vizualizare publică în anii ‘90 a secolului trecut, când nu se ştia nimic despre Internet. Acestea au fost prognozele meteo pe BBS-ul nostru şi în reţeaua FIDONet.”. Odată cu apariţia Internetului în viaţa noastră a fost posibilă şi furnizarea imediată a informaţii meteo către toţi doritorii.

În acest răstimp s-au produs multe schimbări atât pe site cât şi în viaţă... Site-ul a cunoscut o mulţime de modificări şi îmbunătăţiri iar numărul de vizitatori a crescut de la 270 mii la 10 milioane lunar. Astăzi site-ul oferă informaţii despre vreme în circa 13 mii de localităţi în fiecare 3 ore pe timp de zi, iar în unele localităţi chiar şi la fiecare oră. Vizitatorii site-ului au fost atraşi nu doar de informaţii meteo dar şi de materiale interesante ce vizează vremea. Timp de mulţi ani aceste materiale captivante au fost pregătite de către partenerul nostru permanent – Centrul „Fobos”.

Suntem pentru un stil de viaţă sănătos! Astfel, noua politică publicitară a site-ului interzice publicitatea despre tutun şi a produselor din tutun şi introduce restricţii semnificative privind publicitatea la produsele alcoolice. În rest, noi facem totul pentru a-i asigura pe agenţii noştri de publicitate