Trece la versiunea mobilă
În română
По-русски
în Columbus înnorat, fără precipitaţii, +17 °C
  1. Новости бизнеса

Electrocasnice de bucătărie încorporabile Samsung cu avantaj 10%

Pornim într-o călătorie culinară alături de Samsung! Perioada promoției: 16 – 31 martie.

Doar până la 31 martie, achiziționați un cuptor și o plită Samsung în set și beneficiați de o reducere de 10%. Perfecționați-vă abilitățile culinare cu electrocasnice care pur și simplu trebuie să fie împreună.

Plita încorporabilă cu gaz elegantă Samsung NA64H3000AK/WT asigură distribuția uniformă a căldurii și controlul convenabil cu aprindere automată. Arzătorul special WOK, cu putere crescută și trei rânduri de flăcări, facilitează gătitul în cantități mari și accelerează procesul de preparare. Cuptorul încorporabil Samsung NV68A1110BB/WT, cu un volum de 68 de litri, este dotat cu funcție de convecție și auto-curățare. Împreună, acestea reprezintă o opțiune ideală pentru o bucătărie modernă. Achiziționându-le împreună, veți beneficia de o reducere de 10%!

De asemenea, dacă vă interesează un design elegant, gătit rapid și eficiență energetică, vă recomand să luați în considerare setul format din cuptorul încorporabil Samsung NV68A1110BS/WT și plita cu gaz Samsung NA64H3010AS/WT. Veți obține rezultate perfecte la fiecare fel de mâncare și veți economisi 10% la achiziționarea ambelor dispozitive împreună!

Experiența culinară pe care o meritați! Cuptorul încorporabil spațios și elegant Samsung NV68A1110RB/WT și partenerul său ideal — plita încorporabilă cu gaz Samsung NA64H3030AK/WT, cu 4 arzătoare și o putere totală de 10,1 kW. Gătiți cu plăcere pentru dumneavoastră sau primiți oaspeți în număr mare — cu acest combo de la Samsung, preparatele dumneavoastră vor fi întotdeauna la înălțime! În perioada promoției, achiziționați-le împreună și economisiți 10%!

Vă sugerăm să consultați lista completă de produse aflate în promoție pe site-ul nostru. Plasați comanda online, iar noi o vom livra în orice colț al Moldovei în câteva zile. Vă dorim cumpărături plăcute!